top of page

Llistes de naixement personalitzades; us ajudem i assessorem,  a escollir el que us faci falta. 
Listas de nacimiento personalizadas; os ayudamos y asesoramos, para escoger lo que necesitéis.

CAT/

Què és una llista de naixement?

Una llista de naixement és un document que inclou un conjunt de productes que escolliu els pares del nounat. A la llista, s’hi anota tot el que necessitareu, des d’un petit detall (com un biberó, un sonall o robeta) fins a habitacions completes, cotxets i cadires de seguretat per al cotxe. 

Per què és útil?

A vegades, la família o els amics no saben ben bé què regalar al menut, ja que no saben què és el que podeu necessitar els pares. Al fer la llista de naixement, els que us volen regalar alguna cosa, saben què és el que us fa falta i tenen un gran ventall de cosetes per escollir (i sense por d'equivocar-se!). D’aquesta manera, els pares podeu estar tranquils, i tenir tot el que necessitareu quan neixi el nadó.

Visiteu-nos, i us informarem dels avantatges i facilitats que teniu, al fer la vostra llista, amb nosaltres.

CAST/

¿Que es una lista de nacimiento?

Una lista de nacimiento es un documento, que incluye el conjunto de artículos, que escogéis los papás del bebé. En la lista, se anota todo lo que váis a necesitar, desde un pequeño detalle (como un biberón, o un sonajero), hasta la cuna, cochecito, y todo lo que necesitéis para vuestro bebé. 

¿Para qué es útil?

A veces, la familia o los amigos no saben que regalar al recién nacido, ya que no saben lo que tenéis los papás y lo que vais a necesitar. Al realizar una lista de nacimiento, los que os quieren regalar algún detalle, saben lo que os hace falta, y tienen un amplio abanico de cositas para escoger (¡y sin miedo de equivocarse!). De esta manera, los papás podéis estar tranquilos, y tener todo lo necesario cuando nazca el bebé.

Visitadnos, y os informaremos de las ventajas y facilidades que tenéis, al realizar vuestra lista con nosotros. 

Exemple del que hi podeu posar a la llista  / Ejemplo de lo que podéis poner en la lista 

CAT/  Ara, els vostres familiars i amics també poden consultar la llista en línia. Per poder-hi accedir, us facilitem un codi personal. Podeu demanar-nos-el des de l'apartat contacte, o be als telèfons 93881 1006 / 649 72 51 22.

Seguidament teniu els botons d'accés:

CAST/  Ahora, familiares y amigos, pueden consultar vuestra lista, en línea. Para poder acceder, os facilitamos un código personal.  Podéis pedírnoslo desde el apartado contacto, o en los teléfonos 93881 1006 / 649 72 51 22.

A continuación tenéis los botones de acceso:

bottom of page