top of page

Contacta'ns,  i visita la botiga de Centelles  (Vic - Barcelona).

Estem al  C/ Sant Joan, 15,  08540 - Centelles (Barcelona)

Telèfon:  93881 1006 / 649 72 51 22

e-mail:    elsninets@hotmail.com

Horari:  

De dimarts a divendres:  -matins: de 10:00h - 13:00h

                                           -tardes:  de 17:00h - 20:00h

                                               

                                 -tardes d'estiu: de 17:30h - 20:00h

Dissabtes i Diumenges:   -matins: de 10:00h - 13:15h

Si teniu alguna consulta, també podeu contactar amb nosaltres enviant-nos un missatge, des del  següent formulari. Us respondrem el més aviat possible. Consulteu la nostra Politica de privacitat.

Bé! Missatge enviat.

"D'acord amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades,  seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MONTSERRAT CASANOVAS FONT,  amb CIF 77111067W i domicili social situat a CARRER SANT JOAN 15 08540, CENTELLES ( BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, MONTSERRAT CASANOVAS FONT informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

 Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

MONTSERRAT CASANOVAS FONT informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MONTSERRAT CASANOVAS FONT es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic ELSNINETS@HOTMAIL.COM.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de MONTSERRAT CASANOVAS FONT.

bottom of page