top of page

Hola a totes i tots, esperem que esteu bé!

Som conscients de que els pares que esteu embarassats, o fa poc que us heu estrenat, necessiteu un seguit de cosetes per del vostre fill o filla. Us hem preparat justament amb un proveïdor nostre, una forma en que pugueu escollir i comprar, el que necessiteu  i us faci falta, per la vostra panereta, i/o també altres complements, des de casa. Hi trobareu mudes, bosses, embolcalls, minicunes, coixins, nius, llençols, roba de bressol, i moltes cosetes més.

Haureu de fer “clic” al link que us poso més avall, i accedireu a la pàgina amb les instruccions. Teniu varies col·leccions per escollir, estan agrupades en diferents famílies: BimbiClass, BimbiCasual, BimbiPirulos, i BimbiChic. Quan feu “clic” damunt un família, podreu veure les col·leccions que hi ha a aquesta família. I, quan feu “clic” damunt la col·lecció veure-ho tot el que hi ha dins la col·lecció escollida. I així amb totes les famílies i col·leccions.

Per qualsevol dubte, o si necessiteu ajuda,  podeu trucar-me o enviar-me un whatsapp al telèfon 649 72 51 22.

El primer pas, es descarregar-vos una llista en pdf, podeu anotar-ho a aquesta llista, o bé fer la vostra pròpia llista. En ambdues opcions, després em passeu la llista del que heu escollit, per correu electrònic:  elsninets@hotmail.com, i us faig el pressupost. Un cop m’ho *confirmeu, passaré la vostra comanda al proveïdor, i podreu rebre-la directament a casa vostra.

Punxeu el link:

https://bimbidreams.com/lista-de-nacimiento/

*Si la voleu rebre directament a casa, m’haureu de fer una transferència del total de la comanda, en el moment de confirmar-la.

Dissabte 25,   i Diumenge 26:  TANCAT

Obriré dimarts dia 28

Disculpeu les molèsties.  Moltes Gràcies.

Estem especialitzats, en tota mena d’articles relacionats amb el món del nadó. Us ajudem  i assessorem, per preparar tot el que necessiteu, per l’arribada del vostre fill/a, o per escollir el regal perfecte. També fem llistes de naixement, xecs regal, i elaborem cistelles per nadó

Estem OBERTS. Comerç SEGUR:  Normes sanitaries per accedir a la botiga. Consulteu el nostre horari. Per qualsevol dubte, o consulta podeu contactar-me, al mòbil 649 72 5122, al correu electrònic elsninets@hotmail.com, o l’apartat contacte d’aquest web. Cuideu-vos, cuidem-nos!

Per l'escola  us farà falta, marcar tota la roba, i tots els estris, que hi tingueu de portar. No us amoïneu, podeu adquirir les etiquetes amb nosaltres. Us oferim diferents tipus d'etiquetes personalitzades, per encàrrec. També hi trobareu tot per la tornada a l'escola personalitzable. Podeu accedir el link de MiPipo, on podeu consultar des de casa vostra, tots el que us oferim.

Només caldrà que us apunteu la descripció que hi ha a sota la imatge del article que heu escollit, o si ho preferiu, descarregueu-vos la foto. I anotar-me el nom del nen/a.

Després m’ho envieu per mail a: elsninets@hotmail.com, o per whatsapp al 649 72 5122. També podeu venir personalment, a la botiga.

A més, tenen tota mena d'articles que es poden personalitzar. Feu-hi un cop d'ull. Totes les frases es poden fer en català o castellà. Si el que voleu, és personalitzar un article amb el nom, me’l escriviu.

Link: Mi Pipo

Nota: tots els encàrrecs es cobraran en el moment de fer-los.

Voleu fer un detall especial, a un nounat/da?
Encarregueu el vostre detall personalitzat. Serà un Regal molt especial, sorprendrà els pares, i el recordaran sempre!

Ep! D'aquí uns dies, ja és Sant Valentí. El vostre dia especial, parelles! És l'hora de començar a preparar el regal per el/la vostre company/a. Voleu fer un regal per recordar, i donar una bona sorpresa?

Ep! El dia del Pare, és a la cantonada. Sigueu previsores i previsors, i encarregueu-nos el vostre regal especial.

Fem articles personalitzats, per encàrrec. Segur que l'encerteu, li farà molta il·lusió!

Ep! Nadal és a la cantonada. Temps de començar a pensar en què regalar...

Tenim articles personalitzats, per encàrrec.

Heu de fer un regal, i voleu donar una bona sorpresa?

Podeu regalar algun article personalitzat. Segur que el reben amb molta il·lusió!

Com el ventall és molt ampli, us deixem el link de la web de MiPipo, on podeu consultar des de casa vostra, tots els articles personalitzats que us podem oferir.

Només caldrà que us apunteu la descripció que hi ha a sota la imatge del article que heu escollit, o si ho preferiu, descarregueu-vos la foto.

Després m’ho envieu per mail a: elsninets@hotmail.com, o per whatsapp al 649 72 5122. També podeu venir personalment, a la botiga.

Totes les frases es poden fer en català o castellà. Si el que voleu, és personalitzar un article amb el nom, me’l escriviu.

Link: Mi Pipo

Nota: tots els encàrrecs es cobraran en el moment de fer-los.

Horari:     

De dimarts a dissabte:  -matins: de 10:00h - 13:00h

                                        -tardes:  de 17:00h - 20:00h

 

                              -tardes d'estiu: de 17:30h - 20:00h

 

Diumenge:                      -matins: de 10:00h - 13:30h

Horari botiga:

De dimarts a dissabte:

-matins: de 10:00h - 13:00h

-tardes:  de 17:00h - 20:00h

-tardes d'estiu: de 17:30h - 20:00h

Diumenge: -matins: 10:00h - 13:30h

Com funciona?
-Acumularàs un 5% en les teves compres a la nostra botiga (és a dir, si un article val 100€, acumules 5€ a la targeta).

-Si no els bescanvies abans, quan arribis a 100€ acumulats, tindràs de començar a bescanviar-los.
-Entraràs en promocions. 

-Gratuïta a partir de 60€ de compra.

Excepcions:
-En articles rebaixats, ofertes i promocions.
-Queden excloses les compres en llistes naixement i els xecs regal.

bottom of page